Ismerje meg éttermünket!

Gyöngyös városában, 1996-ban családi vállalkozásként nyitottuk meg éttermünket, az Aranypince Vendéglőt. Fontosnak tartjuk a folyamatos szakmai képzést, mind magunk, mind dolgozóink részére. Vállalkozásunk mesterszakács, diétás szakács és élelmezésvezető kollégával is rendelkezik. Vendégeinknek köszönhetően dinamikusan tudunk fejlődni. 2006-ban a Gyöngyöstől 10 km-re található településen, Karácsondon, megnyitottuk Étterem-Pizzériánkat, de Budapesten és a Balatonon is képviseltetjük magunkat

Cégünk a Főző Szerviz Kft. 1998. óta azon dolgozik, hogy sikeres és eredményes példát mutasson a hazai közétkeztetési piacon. Fontosnak tartjuk a folyamatos szakmai képzést, mind magunk, mind dolgozóink részére. Vállalkozásunk mesterszakács, diétás szakács és élelmezésvezető kollégával is rendelkezik. Jelenleg három üzemi konyhát is működtetünk Karácsond, Gyöngyössolymos és Tarnaméra településeken, ahol a lakosság részére biztosítunk menü rendszerben történő étkeztetést, valamint iskolák, idős otthonok és más közintézmények részére ételkiszállítást a hét minden napján.

Az étel és ital kiszállítást saját gépjárműveinkkel, gyorsan és biztonságosan végezzük. Vállalkozásunk a HACCP előírásai szerint működik. Csapatunk jelenleg 25 kollégával dolgozik megrendelőink magasszíntű kiszolgálásért.

Különös hangsúlyt fektetünk a helyes és változatos táplálkozásra. Dietetikus kollégánk a törvényi előírások figyelembevételével állítja össze a változatos, kiegyensúlyozott tápanyag- és energiabevitel, valamint vitamin- és ásványi anyag tartalom szempontjából is optimális, korosztálynak megfelelő étlapot és menüsort. Ételeink friss és minőségi alapanyagokból készülnek, étlapunk és menüsoraink a különböző korosztályok igényeinek megfelelően kerülnek összeállításra, két választható főétel biztosításával. Az érzékenységben érintettek speciális ételeinket biztonsággal fogyaszthatják.

Rólunk